Just4You Kroppsmodellering | Kroppsmodellering
Just4you erbjuder olika typer av behandlingar för kroppsmodellering, bland annat kavitation, torrbastu, pressoterapi, radiofrekvensbehandling, elektrisk muskelstimulering och vakuummassage.
kroppsmodellering
79
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-79,page-child,parent-pageid-43,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kavitation

Kavitation/fettreducering är en teknik som hjälper dig till att bli av med överflödiga fettdepåer samt forma/skulptera kroppen så som den borde vara. Kavitation är ett säkert sätt att ta bort oönskade fettansamlingar från delar av kroppen.

Kavitationen är bäst lämpat för mage, höft, skinkor, lår, överarmar, kinder och haka. Behandlingen görs med hjälp av ultraljud, radiovågor (RF) och ultraljus. Ultraljudet används för att ”spränga” fettceller, radiovågor för att öka cirkulationen och strama upp huden och ultraljus för att strama upp hud samt rensa tarmar och muskler från fett.

Utrustningen använder kraftiga ultraljudssonder för att frigöra 25 och 40 Mhz kraftfullt ultraljud, som snabbt vibrerar fettcellerna och producerar oräkneliga vakuumluftfickor in och ut ur cellerna, vilket i hög grad påverkar fettcellerna och gör att cellmembranet producerar inre sprickor så att triglyceriderna löses upp till glycerin och fria fettsyror. Sedan använder den kraften hos radiofrekvensvågor med 0,5 Mhz för att öka blod- och lymfcirkulation, aktivera ämnesomsättningen och tar bort och mjukar upp celluliterna för att ge kroppen ett slankare och vackrare utseende. Metabolismen tar hand om större delen av detta fett och resterande kommer ut med urin/avföring.

Torrbastu

Värmebehandling med 3-zon uppvärmd täcke. Denna behandling ger möjligheten att styra värmen till ett specifikt område och kan kombineras med muskelstimulator.

Till skillnad från vanlig bastu kan denna typ av värmebehandling, som tidigare nämnt, riktas till specifika delar av kroppen och är därför lättare att hantera. Den har en renande effekt på kroppen samt ”smälter” bort centimeter!

Pressoterapi

Lymfatisk dränering med pressoterapi förenar principerna för fysiologiskt vävnadsdränage och massagens hälsobringande effekt. Man kläs i en specialutvecklad dräkt vars kanaler fylls med luft och utför pressomassage med regelbundet växlande tryck och pauser. Apparatframkallat tryck för blodet och lymfvätskan i riktning mot hjärtat, förbättrar blodcirkulationen, ämnesomsättningen i cellerna och bekämpar svullnader. Överflödig vätska i vävnader tvingas tillbaka till cirkulationen.

Flera rullar arbetar tillsammans med ett vakuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluett (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

Radiofrekvens

Radiofrekvensbehandling är en av de nyaste metoderna för kroppstoning. Den använder radiofrekvenser för att smälta fettcellernas innehåll till flyttande vätska. Den reducerar rynkor, stramar upp slapp hud, förbättrar hudens lyster och ökar kollagennivån.

Behandlingen rekommenderas till alla åldrar och kräver ingen rehab, då metoden är icke invasiv.

Elektrisk muskelstimulering

En av de mest komplexa maskinerna för elektrisk muskelstimulering och viktminskning ger en behandling som hjälper till att tappa bort centimeter, minska celluliten, stramar upp slapp hud och modellerar om kroppen. Denna behandling, som går ut på att stimulera musklerna elektriskt, ger snabba och långvariga resultat: en 45-minuters behandling ger samma effekt som 6-8 timmar av träning!

Behandlingen är dessutom flexibel och intensiteten kan anpassas utifrån behov. För ännu bättre och snabbare resultat kan elektrisk muskelstimulering kombineras med värmebehandlingar.

Vakuummassage

Vakuummassage är en mycket effektiv behandling mot celluliten eftersom den masserar kroppen på djupet och ”spränger” fettcellerna som skapar  ”appelsinhud”-effekten. Behandlingen hjälper dessutom att dränera kroppen av toxiner och återställa hudens elasticitet, vilket hjälper till att forma och lyfta kroppens konturer.

Unna dig en av våra behandlingar!